Hide

1053 spil

5 online

Drift af:
19 folk

Om Mangespil

Mangespil er en side for spillere - af spillere.

Som du nok har lagt mærke til, så er spillene her på MangeSpil lavet af tredjeparts leverandører. MangeSpil er på ingen måde relateret til disse, vi hoster eller linker blot til deres spil. De sande helte er derfor spil-producenterne og ikke MangeSpil. Vi gør alt for at sætte både spillene og deres ophavsmænd i det bedste lys.

 Siden her er lavet af de samme folk som står bag OnlineBanditten, en multiplayer spilleside, der har eksisteret siden 1999. MangeSpil bliver holdt igang af en gruppe mennesker, som alle elsker spillet. Disse mennesker ikke blot overvåger nettet konstant efter nye spil, de oversætter også alt indhold, står for det redaktionelle arbejde og sørger for at holde debatterne i god tone. Uden disse folk ville MangeSpil blot være en traditionel side.

Rent teknisk, så er MangeSpil en såkaldt "Web2.0" side, udnytter teknologi såsom Flash/Flex og Ajax for at sikre en optimal oplevelse. Alt er lavet fra bunden, men selvom MangeSpil ligner en ganske simpel side, så er der lagt meget arbejde i at lave den simpel, hurtig og iøjnefaldende - det er ikke en nem opgave!

MangeSpil findes på følgende sprog - English, Danish, Norway, German, Swedish, Spanish, Brazilian, Dutch, Italian, Finnish, , - og bliver holdt kørende af følgende folk: bösemama1, cenika, coolbelief, eliz@beth, icequeen, ivalalic, josefine, kirsten (edder), kobie, mårris, nablet, Nemesis, nene devil, petzii, semmy, sergiles, sysop, WebGhost, _elegance, - thumbs up folks!


Partnere

Online bandit.